Izdelava maskot

de-m en-m si-m

Dobro izdelana maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke. 

Maskote so izdelane iz vrhunskih materialov in so tehnično in umetniško dovršene. Izdelamo jih po vaši predlogi ali  jih skupaj razvijemo do končnega izgleda. Marketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše. Vrhunski materiali, brezhibna izdelava in odličen vizualni efekt. Poleg tega mora maskota imeti dober “faktor za objemanje” – večji, kot je bolj si ljudje želijo objemanja z njo. Bolj si jo zapomnijo in radi se z njo slikajo.

Izdelava maskot po naročilu


Maskote za marketinške akcije


Podjetje mora maskoto obravnavati kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo. Akcije z maskoto morajo biti premišljene in načrtovane, zato je potrebno tesno sodelovanje z animatorsko ekipo. Pri izdelavi maskot uporabljamo materiale najboljše kvalitete iz Slovenije in tujine. Kvalitetna izdelava maskot in izbira materialov pa podaljšajo življensko dobo maskot. Vsaka maskota pa je pravi umetniški izdelek.
Maskota utrjuje blagovno znamko in povečuje prepoznavnost.
Maskota pritegne nove kupce in investitorje.
Z maskoto ustvarite nove promocijske aktivnosti.
Z maskoto oglašujete nove produkte.
Primerna je za sejme in večje prireditve, kjer med množico ponudnikov izstopa.
Z maskoto se radi slikajo. Izkoristite to za marketinško akcijo.
Maskota ponuja možnost razvoja spominkov z njeno podobo. Plišaste igračke, obeski za ključe, skodelice,..

T: +386 (0) 31 471 989
E:
 tomi@maskote.si

izdelava maskotMarketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše! Tukaj si lahko ogledate galerijo že izdelanih-maskot.

NAJEM BOŽIČKA ROJSTNI DNEVI ZA OTROKE

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin